0 0
Krompirjevi “toastki”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1,3 kg Sladki krompir
2 žlici Olivno olje
250 g Kremni sir
2 žlici Čilijeva omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krompirjevi “toastki”

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • 1 ura
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 230 °C. S peki papirjem obložite 2 velika pekača.

Sladki krompir položite v veliko skledo z oljem. Začinite ga s soljo in poprom ter premešajte, da ga obložite.

Na pripravljena pladnja v enem sloju razporedite krompir. Pecite 30 minut, pri čemer na polovici časa pladnje zamenjajte in koščke sladkega krompirja obrnite. Postavite na stran, da se nekoliko ohladijo.

Medtem v skledo dajte polovico kremnega sira. Dodajte 1 žlico omake. Dodajte preostali kremni sir in omako.

Krompir postrezite s kupčki kremnega sira s sladkim čilijem.

(Foto: usplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bananina pica
Naprej
Čokoladne kroglice
Nazaj
Bananina pica
Naprej
Čokoladne kroglice

Dodajte Komentar