0 0
Krompir s kozicami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 čajna žlička Peteršilj
400 ml Kisla smetana
220 g Čedar
450 g Kozice kuhane in olupljene
Krompir
Olje
Paprika v prahu
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krompir s kozicami

  • 1 ura 40 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C.

Krompir najprej operite in ga po straneh nežno prebodite z vilicami. Vsak krompir premažite z oljem in ga položite na s folijo obloženo ponev. Pecite približno 1 uro.

Krompir vzemite iz pečice in z vsakega krompirja odrežite zgornjo tretjino. Krompir nežno izdolbite in ga položite v skledo.

Z mešalnikom na visoki hitrosti zmešajte krompir, maslo, kislo smetano, sol in poper. V zmes vmešajte kozice in sir. Mešanico previdno nadevajte nazaj v krompirjeve lupine.

Mešanico naložite v krompirjeve lupine. Vsak krompir potresite s sirom in papriko. V pečici pecite približno 20 do 30 minut, dokler se po vrhu ne zapeče.

(Foto: Instagram/garage_specialized_food)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji rižev narastek
Naprej
Kokosova pita
Nazaj
Piščančji rižev narastek
Naprej
Kokosova pita

Dodajte Komentar