0 0
Kremno zelje in suho govedino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1/2 Zelje - glava
1/4 kilograma Posušena govedina
1 1/2 skodelice bešamel omaka
1/2 skodelice Maslene krušne drobtine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kremno zelje in suho govedino

  • 45 min
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zelje na grobo sesekljajte in kuhajte v slani vodi, dokler se ta ne zmehča, nato ga odcedite.

Sesekljajte še suho govedino in jo za 10 minut namočite v malo topli vodi. Namažite pekač in vanj izmenično polagajte zelje in suho govedino.

Prelijte z bešamel omako in jo posujte z maslenimi drobtinami. Pečemo v zmerno vroči pečici (180 stopinj Celzija) 25 minut.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sirni obroč iz jajčnih rezancev
Naprej
Hrenova omaka
Nazaj
Sirni obroč iz jajčnih rezancev
Naprej
Hrenova omaka

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com