0 0
Kremna piščančja obara

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Čebula
2 stroka Česen
2 žlici Limetin sok
1 žlica Olivno olje
800 g Piščančje meso kuhano
800 ml Piščančja juha
600 g Beli fižol
100 g Zelen čili pločevinka
Sol in poper
2 čajni žlički Kumina
2 čajni žlički Origano
1/2 čajne žličke Kajenski poper
1 čajna žlička Čili v prahu
1/2 čajne žličke Koriander
220 g Kremni sir
200 ml Zgoščena smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kremna piščančja obara

  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na srednje visoki temperaturi na oljčnem olju in limetinem soku prepražite sesekljano čebulo in česen. Kuhajte, dokler čebula ne postekleni.

Dodajte kuhanega piščanca, piščančjo juho, fižol, čilije in začimbe. Zavrite in redno mešajte, nato pa zmanjšajte temperaturo in pustite rahlo vreti.

Odkrito kuhajte 45 minut ali dokler ne dobite želene gostote. Občasno premešajte.

Izklopite ogenj in vmešajte na kocke narezan kremni sir. Neprestano mešajte, dokler se kremni sir ne stopi in se popolnoma vključi. Vmešajte smetano.

Postrezite s hrustljavim koruznim kruhom. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Arašidova omaka
Naprej
Borovničeva limonada
Nazaj
Arašidova omaka
Naprej
Borovničeva limonada

Dodajte Komentar