0 0
Kremna omaka za testenine

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

400 g Rezanci
3 stroki Česen
1 glava Cvetača majhna
50 ml Olivno olje
1 skodelica Indijski oreščki surovi, nesoljeni
430 ml Zelenjavna juha
Sol in poper
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kremna omaka za testenine

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 50 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na drobno sesekljajte cvetačo in česen.

Na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano cvetačo in indijske oreščke ter jih pražite 5 minut. Dodajte česen in ga kuhajte 1 minuto, da zadiši.

Dodajte zelenjavno juho, poper, muškatni orešček po okusu in ščepec soli. Zavrite in pokrito kuhajte 10 minut na srednje močnem ognju, da se cvetača zmehča.

Omako prelijte v kuhinjski mešalnik in jo zmiksajte do gladkega, da dobite kremno omako.

Skuhajte testenine v skladu z navodili na embalaži in jih prelijte z omako, po vrhu pa potresite s peteršiljem. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Suši pekoči paradižnik
Naprej
Pečen tofu
Nazaj
Suši pekoči paradižnik
Naprej
Pečen tofu

Dodajte Komentar