0 0
Kremna gorčična omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
¼ skodelice Maslo 1 skodelica = 240 ml
¼ skodelice Pekanovi orehi
½ skodelice Viski
½ skodelice Zgoščena smetana
2 žlici Dijonska gorčica
1 žlica Javorjev sirup
Sol
Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kremna gorčična omaka

  • 5 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte sesekljane pekanove orehe in mešajte, dokler ne zadiši, približno 2 minuti. Odstranite ponev z ognja in maslene pekanove orehe prenesite v majhno posodo.

Ponev vrnite na ogenj, prilijte viski in počakajte, da se segreje. Dodajte smetano, dijonsko gorčico in javorjev sirup; premešajte. Rahlo zavrite in kuhajte, dokler se omaka nekoliko ne zgosti, 1 do 2 minuti. Začinite s soljo in poprom. Omaki dodajte sesekljane orehe in jo takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavna priloga
Naprej
Hrustljav krompir s parmezanom
Nazaj
Zelenjavna priloga
Naprej
Hrustljav krompir s parmezanom

Dodajte Komentar