0 0
Koruzni kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 skodelica Koruzna moka
3/4 skodelice Univerzalna moka
2 kom Jajca
1 lonček Kisla smetana
1/2 žličke Pekovski kvas
1 žlička Kristalni sladkor
1 rezina Maslo ali rastlinsko olje po želji
po želji Rastlinsko olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Koruzni kruh

Koruzni kruh je vrsta kruha iz koruzne moke. To je lahko sveža rumena koruzna moka, polenta ali v kombinaciji z belo koruzno moko. Vse to so različne vrste kruhov in jih je mogoče najti v večini trgovin z živili.

  • 60
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Najprej v veliki skledi zmešajte 1 skodelico koruzne moke, 3/4 skodelice univerzalne moke, 1/2 žličke pekovskega kvasa.

V mešalnik dodajte 2 jajci, 1 skodelico kisle smetane (ali pinjenca), 1 žličko sladkorja in 1 palčko stopljenega masla ali rastlinskega olja.

To zmes vlijte v kvadratni pekač in ga 30 minut pecite pri 400 stopinjah Celzija.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ciabatta
Naprej
Lepinja
Nazaj
Ciabatta
Naprej
Lepinja

Dodajte Komentar