0 0
Koruzna juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Zelena
1 x Čebula
1/2 žličke Timijan
1 žlica Moka
800 ml Mleko
1 x Krompir
2 x Čebula šalotka
170 g Koruza zamrznjena
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Koruzna juha

LASTNOSTI:
    • 30 min
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Sesekljajte zeleno in čebulo. V ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte zeleno (ne listov), čebulo in timijan.
    Po zelenjavi potresite moko in mešajte še nekaj minut. Prilijte mleko, dodajte krompir in zavrite ter ves čas mešajte, da se juha ne bi prijela lonca.

    Kuhajte, dokler krompir ni mehak, približno 10 minut.
    Medtem sesekljajte liste zelene in šalotko. Ko je krompir mehak, vmešajte koruzo, šalotko in liste zelene. Juho ponovno zavrite, nato pa jo postrezite.

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Kmečka ponev
    Naprej
    Domače maslo
    Nazaj
    Kmečka ponev
    Naprej
    Domače maslo

    Dodajte Komentar