0 0
Korenčkova torta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Moka brez glutena
60 g Brezglutenska moka za vzhajanje
20 g Riževa žita
150 g Rjavi sladkor
1 1/2 skodelice Korenje naribano
Jajce
120 ml Olje
Preliv
60 g Maslo
160 g Sladkor v prahu
1 žlica Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Korenčkova torta

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 ura
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

  • Preliv

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Namastite pekač in ga obložite s papirjem za peko.

V veliko skledo dajte mešanico moke, riževih žit, mešanih začimb po želji in sladkor. Premešajte, da se vse skupaj poveže. Dodajte nariban korenček, jajce in olje ter mešajte, dokler se ne povežejo.

Mešanico z žlico prelijte v pripravljen pekač. Pecite 25-30 minut.

Limonino glazuro pripravite tako, da zmešate maslo in sladkor v prahu in dodate toliko limoninega soka, da dobite mazljivo maso.

Torto prenesite na desko. Vrh torte premažite z limoninim prelivom in razrežite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkov pomfri
Naprej
Korenčkov namaz
Nazaj
Korenčkov pomfri
Naprej
Korenčkov namaz

Dodajte Komentar