0 0
Korenčkov namaz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Korenje
2 žlički Kumina
2 žlički Koriander
stroka Česen
2 žlici Olivno olje
400 g Fižol (pločevinka)
Praženi mandlji
Bučna semena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Korenčkov namaz

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Pekoče

Okusna korenčkova jed, ki jo lahko postrežete kot prilogo, dip ali pa kot namaz za na hrustljavi toast.

  • 40 minut
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. V pekaču zmešajte korenček, kumino, koriander, česen in olje. Pecite 30 minut ali dokler se korenček ne zmehča. Česen iztisnite iz lupin.

Mešanico korenja in fižola zmiksajte v kuhinjskem robotu.

Z žlico prelijte v servirno posodo. Potresite z mandlji in bučnimi semeni. Pokapajte z dodatnim oljem. Postrezite s hrustljavim kruhom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Korenčkova torta
Naprej
Šampinjoni z jajčnimi vlivanci
Nazaj
Korenčkova torta
Naprej
Šampinjoni z jajčnimi vlivanci

Dodajte Komentar