0 0
Korenčkov kimči

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kg Korenje
1 žlica Morska sol
Pasta
1 žlica Čili v prahu
50 g Por
1 strok Česen
2 cm Ingver
100 g Redkvica
1 žlička Ribja omaka
3 žličke Sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Korenčkov kimči

Nepogrešljiva priloga

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
Kuhinja:

Kimči ali kimchi je korejska narodna jed iz fermentirane zelenjave z različnimi začimbami, ki zmanjšuje holesterol in ohranja zdravo črevesno floro.

  • 30 min + 10 h namakanja
  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

  • Pasta

Navodila

Deli

Korenje olupite in naribajte. Dajte ga v skledo, posolite in prelijte z vodo. Pustite stati približno 10 ur ali čez noč na sobni temperaturi.
Preverite začinjenost in korenje nekajkrat sperite v hladni vodi.

Por obrežite in narežite, nato olupite in na drobno naribajte česen in ingver. Obrežite, olupite in narežite redkvico.
Zmešajte vse sestavine za pasto. Dodajte korenje in temeljito premešajte. Dajte jih v kozarec ali drugo posodo s tesno prilegajočim se pokrovom.

Postavite jo v hladilnik in pustite stati 10 dni. Svež bo ostal vsaj 1 mesec.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščanec po indijsko
Naprej
Pesto iz paprike
Nazaj
Piščanec po indijsko
Naprej
Pesto iz paprike

Dodajte Komentar