0 0
Kokosova rolada

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Jajca
100 g Sladkor v prahu
50 g Kokos
50 g Moka
1 žlička Pecilni prašek
1 žlička Vaniljev ekstrakt
Nadev
100 ml Smetana za stepanje
1 žlička Kokosov ekstrakt
2 žlici Sladkor v prahu
5 žlic Kokos

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kokosova rolada

  • Srednje

Sestavine

  • Nadev

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 180 °C. Obložite pekač s peki papirjem.

Z električnim mešalnikom stepite jajca in sladkor v prahu, da postaneta rahla in puhasta.

V skledo dodajte kokos, moko, pecilni prašek in vaniljev ekstrakt ter nežno zmešajte, da se dobro povežejo.

Maso vlijte v pripravljen pekač in jo v ogreti pečici pecite 12-15 minut, dokler se zlato ne obarva.

Medtem pripravite nadev. V srednje veliki skledi stepite smetano za stepanje, sladkor v prahu in kokosov izvleček, da se oblikujejo čvrsti vrhovi.

Ko je biskvit pečen, ga vzemite iz pečice in takoj obrnite na čisto brisačo. Odstranite peki papir in biskvit zavijte v brisačo, začenši s krajšim koncem. Pustite, da se popolnoma ohladi.

Ko se ohladi, ga previdno odvijte in po površini razporedite mešanico stepene smetane. Potresite s kokosom.

Zvijte rolado in postrezite ohlajeno.

(Foto: Instagram/fabrizialemonbakingco)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bolognese iz leče
Naprej
Čebulni zavitek s klobaso
Nazaj
Bolognese iz leče
Naprej
Čebulni zavitek s klobaso

Dodajte Komentar