0 0
Kokosov kruh

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

7 g Suhi kvas
2 žlici Med
1 x Banana
1 x Jajce
800 g Moka
400 ml Kokosovo mleko
150 g Kokos
Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kokosov kruh

  • 2 h 30 min
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V 200 ml mlačne vode zmešajte kvas in med ter pustite nekaj minut.

Banano pretlačite in stepite jajce. V skledo dajte moko, pretlačeno banano, stepeno jajce, kokosovo mleko, kokos in majhen ščepec morske soli ter vse skupaj zmešajte.

Dodajte mešanico kvasa in pustite mešalnik delovati 15 minut. Skledo pokrijte z vlažno kuhinjsko brisačo in pustite vzhajati 1 uro.
Testo položite na pomokano površino in ga gnetite ter oblikujte v kroglo.

Testo razdelite na dva dela in ga položite v dva namaščena pekača. Pokrijte z vlažno krpo in ju pustite na toplem mestu še 1 uro.

Pečico segrejte na 200 ºC.

Hlebce pecite 30 do 35 minut ali dokler se skorja ne obarva.
Okusni so topli, postreženi s sesekljanim mangom, svežo meto in jogurtom z limetino lupino in sokom ter medom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jesenska omaka
Naprej
Francoski opečenec
Nazaj
Jesenska omaka
Naprej
Francoski opečenec

Dodajte Komentar