0 0
Kokosov čatni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Kokos
2 x Čili
80 g Arašidi praženi
5 žlic Jogurt
1 žlica Oljčno olje
1 žlica Gorčična semena
4 x Posušen rdeč čili
10 listov Kari

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kokosov čatni

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
Kuhinja:

Odličen dodatek zelenjavnim in mesnim jedem.

  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Kokos olupite in meso narežite na majhne koščke. Sveže čilije grobo sesekljajte.

V mešalnik dodajte koščke kokosa, arašide, 1 žličko morske soli in 150 ml vode. Mešajte, dokler mešanica ni drobna. Dodajte jogurt in ponovno zmešajte do gladke mase. Mešanico dajte v skledo.

V manjši ponvi na nizki temperaturi segrejte olje. Dodajte gorčična semena, posušene rdeče čilije in karijeve liste ter kuhajte, dokler semena ne začnejo pokati.

V kokosov čatni stresite začimbe in olje ter dobro premešajte. Ta čatni bo v hladilniku v nepredušno zaprti posodi zdržal do 2 dni. Uporabite kot omako ali prilogo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesin čips
Naprej
Mafini s kvinojo
Nazaj
Pesin čips
Naprej
Mafini s kvinojo

Dodajte Komentar