• Home
  • Klasično testo za pico
0 0
Klasično testo za pico

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1x paket Suhi kvas
x2 1/2 skodelice Moka bela
x1 čajna žlička Sol
x1 skodelica Topla voda
x1 žlic Olja

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Klasično testo za pico

  • 1 h 30 min
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki skledi zmešajte kvas, 1 skodelico moke in sol. Premešajte. Nato dodajte vodo in olje. Pri nizki hitrosti stepajte 30 sekund. Nato postrgajte stranice sklede in še 3 minute stepajte pri visoki hitrosti. Z roko vmešajte toliko moke, da bo testo postalo čvrsto. Gnetite do gladkega testa, kar lahko traja do 10 minut. Testo dajte v dobro namaščeno skledo in ga obračajte, dokler ni rahlo namazano.

Pokrijte in pustite vzhajati približno 1 uro in pol ali dokler se testo ne podvoji. Nato ga pregnetite in ohladite za 2 uri. Testo prerežite na pol. Na pomokani površini polovice razvaljajte v 12-centimetrski krog, debel približno 1/8 palca. Površine testa premažite z oljčnim oljem in dodajte poljubne prelive. Pecite 25 minut pri temperaturi 220 C.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljava italijanska pica
Naprej
Testo za pico iz koruzne moke
Nazaj
Hrustljava italijanska pica
Naprej
Testo za pico iz koruzne moke

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com