0 0
Klapavice v pečici

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

900 g Školjke klapavice
90 g Drobtine
3 stroki Česen
1 pest Peteršilj
Sol
30 g Parmezan
50 ml Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Klapavice v pečici

LASTNOSTI:

    Morsko kosilo.

    • 35 minut
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Segrejte pečico na 210 °C.

    V loncu zavrite 2 cm vode. V krop dajte ščep soli in klapavice. Lonec pokrijte in dušite, da se školjke odprejo. Neodprte školjke zavrzite.

    Sesekljajte peteršilj in česen in ju zmešajte z naribanim parmezanom, drobtinami in olivnim oljem.

    Školjke razporedite po pekaču in jih obložite z začimbno mešanico, ki ste jo prej pripravili.

    Pecite 5 minut, da se drobtine lepo zapečejo.

    Školjke postrezite ob kozarcu vina in s kosom kruha. Dober tek!

    (Foto: pexels.com)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Kokosov biskvit
    Naprej
    Regratov med
    Nazaj
    Kokosov biskvit
    Naprej
    Regratov med

    Dodajte Komentar