0 0
Kitajska rebrca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žlice Hoisin omaka
1 žlica Kečap
1 žlica Med
1 žlica Sojina omaka
1 žlica Riževo žganje
1 čajna žlička Rižev kis
1 čajna žlička Limonin sok
1 čajna žlička Ingver
½ čajne žličke Česen
¼ čajne žličke Kitajske začimbe v prahu
500 g Svinjska rebrca

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kitajska rebrca

Kuhinja:
  • 3 ure
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V plitvi stekleni posodi zmešajte omako hoisin, kečap, med, sojino omako, riževo žganje, rižev kis, limonin sok, nariban ingver, sesekljan česen in začimbe v prahu.

V posodo položite rebra in jih obrnite, da se obložijo. Pokrijte in marinirajte v hladilniku 2 uri ali največ čez noč.

Pečico segrejte na 165 °C. Napolnite pladenj za peko v pečici s toliko vode, da pokrije dno. Nad pladenj položite rešetko; na rešetko razporedite rebra.

V ogreti pečici pecite 40 minut, vsakih 10 minut jih obrnite in premažite z marinado.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Krompirjev narastek s kislim zeljem
Naprej
Govedina po mongolsko
Nazaj
Krompirjev narastek s kislim zeljem
Naprej
Govedina po mongolsko

Dodajte Komentar