0 0
Kislo pekoča juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 l Piščančja juha
1 žlička Sezamovo olje
Čebula
15 g Ingver
2 stroka Česen
Čili
1 skodelica Bambus
Korenje
Piščančje prsi narezane na trakce
1 žlica Čilijeva omaka
1 skodelica Gobe
3 žlice Sojina omaka
Jajce
3 žlice Gustin

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kislo pekoča juha

Kuhinja:
  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut.

Vse skupaj zalijte z jušno osnovo in zavrite. Dodajte naribano korenje, čilijevo omako, piščančje trakce in sojino omako. Premešajte in pustite, da vre 5-10 minut.

V 100 ml hladne vode vmešajte gustin in ga dodajte juhi, da jo zgosti. Postopoma vlivajte razžvrkljano jajce in mešajte.

Juho odstavite in servirajte. Dober tek!

(Foto: pexels.com)

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Indijska skleda
Naprej
Jajčevci z orehi
Nazaj
Indijska skleda
Naprej
Jajčevci z orehi