0 0
Kari iz jajčevcev

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olje
2 x Jajčevec narezana na velike kose
2 x Čebula sesekljana
2 stroka Česen zdrobljena
5 cm velik kos Ingver nariban
1 čajna žlička Semena kumina
1 čajna žlička Semena koriandra zdrobljena
1 čajna žlička Mleta kurkuma
1/2 čajne žličke Čili v prahu
400 ml Polnomastno kokosovo mleko
1 žlica Pasta tamarind (indijski datelj)
1 žlica Arašidovo maslo
Koriander

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kari iz jajčevcev

s kokosom in arašidi

LASTNOSTI:
  • Pekoče
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi segrejte olje. Jajčevce kuhajte v serijah, dokler ne postanejo zlati in mehki. Po potrebi dodajajte olje. Ko so jajčevci pečeni, jih izdolbite.

V isto ponev dodajte čebulo in jo pražite, dokler se ne zmehča in pozlati. Dodajte česen in ingver ter kuhajte 1 minuto. Dodajte začimbe in kuhajte 2 minuti.

Vmešajte kokosovo mleko, tamarind (indijski datelj) in arašidovo maslo. Rahlo kuhajte, dokler se arašidovo maslo ne stopi. Dodajte jajčevce in kuhajte 15 minut. Vmešajte nekaj koriandra in postrezite s kruhom ali rižem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Avokadova solata z lubenico
Naprej
French toast
Nazaj
Avokadova solata z lubenico
Naprej
French toast

Dodajte Komentar