0 0
Karamelizirana čebula

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Čebula
1 žlica Olivno olje
1 žlica Jabolčni kis

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Karamelizirana čebula

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliko ponev na srednji temperaturi dodajte olje in dodajte čebulo. Kuhajte jo, dokler ne postane prosojna in zlato rjava, mešajte, da se ne zažge, približno 15 minut. Zadnjo minuto dodajte jabolčni kis in premešajte.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brokolijeve kroglice s sirom
Naprej
Piščanec v omaki iz kaper
Nazaj
Brokolijeve kroglice s sirom
Naprej
Piščanec v omaki iz kaper

Dodajte Komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here