0 0
Kanape z redkvico

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

16 rezin Francoska bageta
100 g Kremni sir
1/2 skodelice Redkvica na tanko narezane
1 žlica Drobnjak
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kanape z redkvico

Ti kanapeji so kot nalašč za zabavo ali hiter in enostaven prigrizek.

  • 10 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 180 °C.
Rezine bagete položite na pekač in jih v pečici pecite 5-7 minut oziroma dokler se rahlo zlato rjavo ne zapečejo. Odstranite jih iz pečice in pustite, da se ohladijo.

V manjši skledi zmešajte kremni sir, sesekljan drobnjak, sol in poper, da se dobro povežejo.
Mešanico kremnega sira enakomerno namažite na vsako rezino toasta.

Na vsako rezino toasta, prekrito s kremnim sirom, položite nekaj rezin redkvice.

Po želji okrasite z dodatnim sesekljanim drobnjakom ter posujte s soljo in poprom.

Kanapeje z redkvicami in kremnim sirom takoj postrezite in uživajte!

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lososov kanape
Naprej
Praženo zelje s klobaso
Nazaj
Lososov kanape
Naprej
Praženo zelje s klobaso

Dodajte Komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here