0 0
Kanape s kozicami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

16 majhnih rezin Francoska bageta
10× Kozice kuhane in olupljene
1/4 skodelice Majoneza
1 žlica Peteršilj
1/2 čajne žličke Limonina lupina
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kanape s kozicami

  • 20 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vnaprej segrejte pečico na 190 °C.

Rezine francoskega kruha položite na pekač in jih v pečici pecite 5-7 minut oziroma dokler se rahlo ne zlato rjavo zapečejo. Odstranite jih iz pečice in pustite, da se ohladijo.

V manjši skledi zmešajte majonezo, sesekljan peteršilj, limonino lupinico, sol in poper, da se dobro povežejo.

Na kocke narezane kozice zložite v mešanico majoneze.

Mešanico kozic in majoneze enakomerno razporedite na vsako rezino kruha.

Po želji okrasite z dodatnim sesekljanim peteršiljem in potresite limonino lupinico.

Kanapeje s kozicami takoj postrezite in uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Peneča lubenica
Naprej
Avokado na oko
Nazaj
Peneča lubenica
Naprej
Avokado na oko

Dodajte Komentar