• Domov
  • Jurčki s peteršiljem in česnom iz pečice
0 0
Jurčki s peteršiljem in česnom iz pečice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
8 x Jurček manjš oziroma mladi jurčki
1 šopek Peteršilj
4 žlic Olivno olje
2 x Strok - česen
Poper - mleti po okusu
Sol po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jurčki s peteršiljem in česnom iz pečice

Preprost recept oziroma res dišeča jed, bazirana na osnovi jurčkov, ki jo lahko postrežete kot samostojno jed, še bolj pa bo okusna s kakšnim sočnim kosom mesa zraven po vaši želji.

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte pečico na 180 stopinj Celzija. Obložite pekač s papirjem za peko.

S papirnato brisačo odstranite umazanijo z jurčkov, nato obrežite bate in jih po dolgem preržite na pol. Pustite cele klobuke, nato pa vse skupaj po pekaču razporedite.

V skledico vlijemo olje in mu dodajte sesekljan peteršilj in stisnjen strok česna. Premešajte in zmes namažite oziroma nadevajte na klobuke in bate, začinite s soljo in poprom. Pecite jurčke v ogreti pečici 20 minut.

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrta jabolka s cimetom
Naprej
Vroča čokolada z viskijem
Nazaj
Ocvrta jabolka s cimetom
Naprej
Vroča čokolada z viskijem

Dodajte Komentar