0 0
Juha s tuno

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1,4 l Piščančja juha
190 g Tofu
320 g Kalčki
Repa
Por
55 g Posušena tuna
Mlada čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha s tuno

Kuhinja:

Tuni pogosto plavajo z delfini v tako imenovanih "združenjih tuna in delfina". Ti stiki so koristni za obe vrsti, saj delfini tunom pomagajo najti jate rib, s katerimi se hranijo. Tuni imajo edinstveno sposobnost shranjevanja kisika v mišicah in organih, kar jim omogoča, da ostanejo aktivni med globokimi potopi in daljšimi obdobji, ko se ne dvignejo na površje po zrak.

  • 15 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite piščančjo juho in ji dodajte narezano repo. Kuhajte toliko časa, da se repa zmehča in je kuhana.

V juho dodajte narezan por in čebulo, narezan tofu in nastrgano suho tuno.

Juho po želji še začinite. Na rahlem ognju kuhajte 10 minut in servirajte. Dober tek!

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nedeljsko družinsko kosilo s krompirjem in govejim zrezkom
Naprej
Tajski satay
Nazaj
Nedeljsko družinsko kosilo s krompirjem in govejim zrezkom
Naprej
Tajski satay