0 0
Juha iz postrvi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz postrvi

Postrv je ena najpomembnejših ribjih vrst v ribogojstvu. Komercialno jo gojijo po vsem svetu, zlasti zaradi njenega okusnega in hranljivega mesa. Postrv je znana po blagem okusu in nežni teksturi, zaradi česar je priljubljena v kulinariki.

  • 1 ura
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Postrv razkoščičite in odstranite kožo. Meso postrvi narežite na koščke.

Narezano postrv in čebulo prelijte z 650 ml vode in kuhajte 45 minut. Juho precedite, shranite tekočino in v kuhinjskem mešalniku zmiksajte kuhano ribo, smetano in šalotko.

Zmiksano ribjo kašo vmešajte nazaj v shranjeno juho, dobro premešajte in kuhajte še 10 minut. Juho začinite s soljo in poprom in pokapajte z limoninim sokom.

Juho odstavite in jo zgostite z rumenjakom. Nalijte jo v skledice za juho in postrezite.

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Čebulni žepki
Naprej
Skuta z zelišči
Nazaj
Čebulni žepki
Naprej
Skuta z zelišči

Dodajte Komentar