0 0
Juha iz pečene paprike in paradižnika

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 x Paradižnik
1 pest Češnjev paradižnik
4 x Rdeča paprika
3 x Strok - česen
1 x Čebula rdeča
Poper po okusu
Sol po okusu
4 jedilne žlice Kvinoja kuhana kvinoja
1 pest Bazilika listi bazilike
Kisla smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz pečene paprike in paradižnika

LASTNOSTI:

    Super recept, ki se ga boste razveselili ljubitelji paprike. Juha iz pečene paprike je nasitna, v hladnih, mrzlih dneh pa vas prijetno pogreje.

    • 45 minut
    • Porcije 4
    • Srednje

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Narežite papriko in jo položite na večji pekač. Razpolovite paradižnik in dodajte na pekač. Dodajte češnjev paradižnik, razrezano rdečo čebulo in česen. Vse skupaj posolite in popoprajte, pokapajte z oljčnim oljem in postavite v ogreto pečico. Pecite pri 180 stopinjah Celzija okoli 15-20 minut oziroma dokler se zelenjava ne zapeče.

    Pečeno zelenjavo vzemite iz pečice. Paprike in paradižnike olupite, nato pa zelenjavo dajte v lonec za juho, zalijte z zelenjavno jušno osnovo in kuhajte okoli 10-15 minut, zato da se bodo okusi med seboj povezali.

    S paličnim mešalnikom gladko zmiksajte kuhano zelenjavo in po potrebi še dodatno začinite.

    Postrezite z žlico kisle smetane in kuhane kvinoje ter z nekaj listi bazilike.

    (Foto: Getty Images)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Bučna juha z ingverjem
    Naprej
    Kurkumin latte – (Zlato mleko)
    Nazaj
    Bučna juha z ingverjem
    Naprej
    Kurkumin latte – (Zlato mleko)

    Dodajte Komentar