0 0
Juha iz ostrig

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
½ skodelice Maslo 1 skodelica = 240 ml
1 skodelica Zelena mleta
3 žlice Čebula šalotka mleta
½ skodelice Smetana
340 g Ostrige
1 ščepec Kajenski poper
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz ostrig

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V veliki posodi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte zeleno in šalotko; kuhajte in mešajte, dokler se šalotka ne zmehča, 3 do 5 minut.

V velikem loncu na srednje visoki temperaturi segrejte lonec. Dodajte mešanico zelene in šalotke ter mešajte, dokler ne zavre. Dodajte ostrige in njihovo tekočino ter začinite s kajenskim poprom, soljo in poprom.

Med nenehnim mešanjem kuhajte, dokler se ostrige na koncih ne zvijejo. ugasnite ogenj in takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polpeti iz čičerike z lečo
Naprej
Pekanove praline
Nazaj
Polpeti iz čičerike z lečo
Naprej
Pekanove praline

Dodajte Komentar