0 0
Juha iz maslene buče

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Maslo
Čebula
1 steblo Stebelna zelena
Korenje
Krompir
Maslena buča
900 ml Piščančja juha
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz maslene buče

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V velikem loncu na srednjem ognju stopite maslo in na njem približno 5 minut kuhajte narezano čebulo, zeleno, korenček, krompir in bučo, da rahlo porjavijo. Prilijte toliko piščančje juhe, da je zelenjava pokrita.

Na srednje visoki temperaturi zavrite. Zmanjšajte temperaturo, pokrijte lonec in kuhajte, dokler se vsa zelenjava ne zmehča, približno 40 minut.

Juho prenesite v mešalnik in jo zmešajte do gladkega. Vrnite v lonec in vmešajte preostalo jušno osnovo, da dosežete želeno gostoto. Začinite s soljo in poprom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nemška krompirjeva solata
Naprej
Puranja juha
Nazaj
Nemška krompirjeva solata
Naprej
Puranja juha

Dodajte Komentar