0 0
Juha iz koromača

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g koromača z zelenjem
5 dl vode
2 žlici masla
1 žlica moke
4 dl mleka
sol
poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz koromača

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Okusna ter lahka juha iz koromača.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava in kuhanje

Koromačevo zelenje odrežemo in prihranimo. Koromač očistimo, po dolgem razpolovimo, izrežemo nastavek korena in narežemo na centimeter široke koščke. Koromač v osoljeni vodi skuhamo toliko, da je še čvrst.

Maslo pregnetemo z moko. H kuhanemu koromaču prilijemo mleko in dodamo zmes masla in moke. Juho med stalnim mešanjem kuhljamo še približno 5 minut, nato začinimo s soljo in poprom. Nalijemo jo v jušne skodelice, in jo lahko okrasimo s koromačevim zelenjem ter ponudimo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pasulj
Naprej
Juha iz čičerike po tunizijsko
Nazaj
Pasulj
Naprej
Juha iz čičerike po tunizijsko

Dodajte Komentar