0 0
Juha iz kolerabe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
900 g Koleraba
Mandlji
350 g Krompir
35 g Kokosovo maslo
300 g Zelena
1,4 l Zelenjavna juha
100 ml Belo vino
Sol in poper
Lovorjev list
Muškatni orešček
Kumina

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Juha iz kolerabe

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Krompir, kolerabo in zeleno narežite na kocke in jih popražite na maslu.

Dolijte vino in dušite, da izpari.

Začinite po okusu in dodajte sesekljane mandlje. Dobro premešajte in zalijte z zelenjavno jušno osnovo. Kuhajte 20 minut.

Ko se zelenjava zmehča, do zmiksajte do gladkega in spet segrevajte. Dodajte lovorjev list in kuhajte še 10 minut.

Juho postrezite s popečenimi hrustljavimi kruhki. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ocvrte hruške
Naprej
Žar kozice
Nazaj
Ocvrte hruške
Naprej
Žar kozice

Dodajte Komentar