0 0
Jorkširski puding

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
140 g Gladka moka
4 x Jajca
200 ml Mleko
Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jorkširski puding

  • 25 min
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 230 °C.

Dva pekača za mafine enakomerno pokapajte z malo sončničnega olja in ju postavite v pečico, da se segrejeta.

Za pripravo testa v skledo stresite gladko moko in do gladkega vmešajte jajca.

Postopoma dodajte mleko in stepajte, dokler zmes ne postane povsem brez grudic. Začinite s soljo in poprom.

Testo prelijte v vrč, nato pa vroče pekače vzemite iz pečice. Testo previdno in enakomerno vlijte v luknje.

Pekače postavite nazaj v pečico in jih pustite nemoteno stati 20-25 minut, da se pudingi napihnejo in porjavijo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bezgov koktajl
Naprej
Porova rižota iz pečice
Nazaj
Bezgov koktajl
Naprej
Porova rižota iz pečice

Dodajte Komentar