0 0
Ješprenj z zelenjavo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 skodelici Kuhani ješprenj
Oljčno olje
2 stroka Česen
2 Inčuni
2 Paradižnik - posušen in vložen
Čili Po želji
1 Korenček
1/2 Bučke brez sredice
20 g Zelena - gomolj
1/3 Koromač
1/3 Paprika - rdeča
1/3 Jajčevec
2 Kapre
5 Zelene olive
1 Sredozemske začimbe
2 Začimbe za paelo
ščepec Sol
ščepec Poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ješprenj z zelenjavo

PRAVA DOMAČA KUHINJA

Kuhinja:

Recept za pravi domači ješprenj, kot so ga pripravljale naše primorske mame.

  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Česen, čili, inčune in vloženi paradižnik nasekljamo na majhne koščke, vso ostalo zelenjavo pa narežemo na kocke velikosti 0,5 x 0,5 cm, olivam pa odstranimo koščice.

Wok segrejemo, dodamo oljčno olje, česen, čili, inčune in vloženi paradižnik ter z nenehnim mešanjem prepražimo, da česen porumeni.

Dodamo narezano zelenjavo, kapre, olive, sredozemske začimbe in začimbe za paelo, sol, poper in na veliki temperaturi na hitro popečemo ” na zob”.

Dodamo ješprenj, premešamo, da se začimbe in zelenjava enakomerno premešajo in da se ješprenj segreje.

Po potrebi začinimo in serviramo kot prilogo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zdravo jabolčno pecivo
Naprej
Zdrava vroča čokolada
Nazaj
Zdravo jabolčno pecivo
Naprej
Zdrava vroča čokolada

Dodajte Komentar