0 0
Ješprenj z zelenjavo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 skodelici kuhanega ješprenja
oljčno olje
2 stroka česna
2 inčuna
2 posušena vložena paradižnika
čili po želji
1 rumeni, oranžni korenček
1/2 bučke brez sredice
20 g gomolja zelene
1/3 koromača
1/3 rdeče paprike
1/3 jajčevca
2 kaper
5 zelenih oliv
1 sredozemskih začimb
2 začimb za paelo
ščepec soli in črnega popra

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ješprenj z zelenjavo

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 4
  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Recept za okusno zdrav ješprenj.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Česen, čili, inčune in vloženi paradižnik nasekljamo na majhne koščke, vso ostalo zelenjavo pa narežemo na kocke velikosti 0,5 x 0,5 cm, olivam pa odstranimo koščice.

Wok segrejemo, dodamo oljčno olje, česen, čili, inčune in vloženi paradižnik ter z nenehnim mešanjem prepražimo, da česen porumeni. Dodamo narezano zelenjavo, kapre, olive, sredozemske začimbe in začimbe za paelo, sol, poper in na veliki temperaturi na hitro popečemo " na zob".

Dodamo ješprenj, premešamo, da se začimbe in zelenjava enakomerno premešajo in da se ješprenj segreje. Po potrebi začinimo in serviramo kot prilogo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zdravo jabolčno pecivo
Naprej
Zdrava vroča čokolada
Nazaj
Zdravo jabolčno pecivo
Naprej
Zdrava vroča čokolada

Dodajte Komentar