0 0
Jesenska omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 x Korenje
1 x Pastinak
1 x Krompir
1 x Por
1 x Čebula
2 stroka Česen
Olivno olje
Sladka paprika
1 x Jabolko

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jesenska omaka

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • Vegansko
  • 1 h
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Najprej sesekljajte korenje, pastinak in krompir. Obrežite, operite in sesekljajte por, olupite in sesekljajte čebulo, jabolko pa olupite in sesekljajte.

Česen olupite in zdrobite.

Zelenjavo in jabolko dajte v ponev skupaj s česnom in oljem ter vse skupaj premešajte. Začinite po okusu.

Na srednji temperaturi kuhajte 10 minut, občasno premešajte. V ponev dodajte 2 litra vode, zavrite in nato zmanjšajte temperaturo. Kuhajte 30 minut, dokler se vsa zelenjava ne zmehča.
Z ročnim mešalnikom zmiksajte do gladkega, nato pa posujte s sladko papriko. Okusno postrežemo z maslenim toastom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Orehovi zavitki
Naprej
Kokosov kruh
Nazaj
Orehovi zavitki
Naprej
Kokosov kruh

Dodajte Komentar