0 0
Japonski toast z jajcem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 rezina Toast
2 žlici Japonska majoneza
Jajce
po okusu Sol in poper
1 rezina Slanina
Čebula šalotka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Japonski toast z jajcem

Kuhinja:
  • 10 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

S hrbtno stranjo žlice na sredini kruha naredite dovolj veliko vdolbino za jajce. Z japonsko majonez0 premažite rob okoli skorje kruha.
V sredino toasta razbijte jajce ter ga začinite s soljo in poprom.

Okrog jajčnega toasta potresite narezano slanino, nato pa kruh za 4-5 minut postavite v pečico na 200 °C. Kruh mora biti na koncu hrustljav, majoneza pa se mora po vrhu zapeči.

Japonski jajčni toast okrasite s šalotko ali zelišči in postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sočni piščanec
Naprej
Raca v mangovi glazuri
Nazaj
Sočni piščanec
Naprej
Raca v mangovi glazuri

Dodajte Komentar