0 0
Japonski pohanček

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Piščančje prsi
Sol in poper
2 žlici Moka
Jajce
1 skodelica Drobtine panko
1 skodelica Olje za cvrtje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Japonski pohanček

Kuhinja:
  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščančje prsi na obeh straneh začinite s soljo in poprom. Moko, razžvrkljano jajce in drobtine panko dajte v ločene plitve posode.

Piščančje prsi povaljajte v moki in otresite odvečne dele; potopite jih v jajce in nato potisnite v drobtine panko, da se dobro obložijo z obeh strani.

V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Piščanca položite v vroče olje in ga pecite do zlato rjave barve, 3 ali 4 minute na vsaki strani. Prenesite na krožnik, obložen s papirnato brisačo, da se odcedi.

Japonskega pohančka postrezite s krompirjevo ali z riževo prilogo.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Avokadov milkshake
Naprej
Piščančja bovla
Nazaj
Avokadov milkshake
Naprej
Piščančja bovla

Dodajte Komentar