0 0
Japonska udon juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
6 skodelic Daši (japonska jušna osnova) 1 skodelica = 240 ml
¼ kilograma Piščanec
Korenje
⅓ skodelice Sojina omaka
3 žlice Riževo vino
½ čajne žličke Sladkor
⅓ čajne žličke Sol
2 paketa Čvrsti tofu
160 g Šitake
5 listov kitajsko zelje
1 paket Udon rezanci
Jajce
Por

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Japonska udon juha

Kuhinja:
  • 40 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V loncu na srednji temperaturi segrejte zalogo daši, narezanega piščanca, korenje, sojino omako, vino, sladkor in sol.

Kuhajte, dokler piščanec na sredini ni več rožnat, 5 do 7 minut. Dodajte narezan tofu, gobe in zelje ter mešajte, dokler se zelenjava ne zmehča, še približno 5 minut.

V juho vmešajte rezance udon in kuhajte, dokler se ne zmehčajo, 3 do 4 minute. Dodajte por in v juho razbijte jajca; kuhajte, dokler jajca niso rahlo čvrsta, še približno 5 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Veganska poke bovla
Naprej
Obrok iz kvinoje
Nazaj
Veganska poke bovla
Naprej
Obrok iz kvinoje

Dodajte Komentar