0 0
Jajčni zavitki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce
1 žlica Voda
1/4 čajne žličke Kosher Sol
Poper
250 g Piščančja klobasa
2 žlici Zelena čebula sesekljana
2 žlici Rdeča paprika narezana
Olivno olje
Listnato testo
Salsa

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jajčni zavitki

  • 30 minut
  • Porcije 5
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Jajca stepite z vodo, soljo in črnim poprom. V ponvi kuhajte klobaso na srednji temperaturi, dokler ni več rožnata, 4 minute, in jo zdrobite v drobtine.

Vmešajte šalotko in papriko ter kuhajte 2 minuti. Odstavite na krožnik.

Ponev segrejte na srednji temperaturi in jo popršite z oljem. Vlijte jajčno mešanico in med mešanjem kuhajte, dokler jajca niso puhasta in kuhana. Vmešajte mešanico klobas.

Na čisto in suho delovno površino položite testo in ga razrežite na 5 trakov. Na spodnjo tretjino testa dodajte jajčno mešanico in ga ovijte okoli nadeva.

Vse strani jajčnih zvitkov popršite z oljem in jih z rokami podrgnite, da se enakomerno obložijo.

Pecite na 200 °C v ogreti pečici od 12 do 16 minut, pri čemer jih na polovici obrnite. Po želji postrezite s salso.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Makaronova morska solata
Naprej
Losos v sladko-pekoči omaki
Nazaj
Makaronova morska solata
Naprej
Losos v sladko-pekoči omaki

Dodajte Komentar