0 0
Jajčni namaz z zeleno in hrenom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 x Jabolko
2 žlici Majoneza
1 žlica Kisla smetana
1 žlica Limonin sok
Sol po okusu
Poper - mleti po okusu
2 žlici Hren s smetano
1 šopek Redkvica
5 x Jajce
1 x Gomoljna zelena majhna gomoljna zelena

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jajčni namaz z zeleno in hrenom

LASTNOSTI:

    Jajčno-zelenjavni namaz, ki je zelo dobrega okusa, v katerega dodaste jabolko za sočnost in svežino, hren in sveže redkvice pa bodo poskrbeli za rahlo pikanten okus. Namaz je idealen kot dodatek h kuhanemu ali pa pečenemu mesu.

    • 25 minut
    • Porcije 6
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Previdno položite jajce z žlico v kozico in s hladno vodo zalijte. Pristavite, zavrite in kuhajte točno 5 minut, nato jajca odcedite in ohladite v hladni vodi.

    Zelenjavo in jabolko očistite in operite (po vaši želji lahko jabolko tudi olupite). Ohlajena jajca olupite in jih na grobo naribajte v skledo. Dodajte še drobno naribano zelenjavo in primešajte še hren, majonezo, kislo smetano in pa limonin sok. Namaz začinite s soljo in sveže mletim poprom, seveda po vašem okusu. Postrezite takoj ali pa do serviranja hranite v hladilniku.

     

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Toast s pečenim jajcem in sirom
    Naprej
    Skutini mafini
    Nazaj
    Toast s pečenim jajcem in sirom
    Naprej
    Skutini mafini

    Dodajte Komentar