0 0
Jajčna omleta z bučkami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 Jajca
1 Buča manjša
1 žlica Olje
ščepec Sol
ščepec Kajenski poper
1 Čebula manjša

Prehranska Vrednost

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jajčna omleta z bučkami

Kuhinja:

Hiter in enostaven zajtrk.

  • 10 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Najprej operemo bučko in ji odrežemo pecelj, z olupkom vred jo narežemo na manjše kocke.

Na drobno sesekljamo čebulo in jo prepražimo v ponvi na vročem olju. Nato dodamo na kocke narezano bučko, solimo in pražimo na zmerni temperaturi nekaj minut.

Na popečemo bučko dodamo razžvrkljana jajca, omleto popečemo z obeh strani, dodamo ščepec kajenskega popra in postrežemo s popečenim toastom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ajdovi žganci in kisla repa
Naprej
Zelenjavna mineštra za poletje
Nazaj
Ajdovi žganci in kisla repa
Naprej
Zelenjavna mineštra za poletje

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com