Sestavine
-
1× Jajčevec
-
1 pločevinka Čičerika
-
4× Posušen paradižnik
-
2 žlici Sir feta
-
1/2 Čebula
-
1 žlica Olivno olje
-
2 žlici Limonin sok
-
1 žlica Drobnjak
-
1 žlica Peteršilj
-
1 strok Česen
-
1 žlica Balzamični kis
Navodila
Jajčevec narežite, posolite in postavite a stran za 30 minut, da spusti vodo. Ožemite ga in popecite na olju.
V skledi zmešajte čičeriko, sesekljano čebulo in česen, sesekljan paradižnik, sol, poper, kis, limonin sok in sesekljana drobnjak in peteršilj. Dobro premešajte in dodajte popečen jajčevec. Po vrhu posujte z nadrobljenim feta sirom in postrezite. Dober tek!
(Foto: freepik.com)