0 0
Jajca s tartufi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce
Tartufi
50 g Maslo
Sol in poper
1 žlica Smetana za kuhanje
Češnjev paradižnik

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jajca s tartufi

  • 10 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Ubijte jajca in jih razžvrkljajte. Začinite jih po okusu.

Jajca specite na maslu. Neprestano jih mešajte in minuto pred koncem vmešajte še smetano.

Jajca razdelite v krožnike in po vrhu naribajte tartuf. Postrezite z narezanim svežim paradižnikom. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Domača piščančja pašteta
Naprej
Njoki s šparglji
Nazaj
Domača piščančja pašteta
Naprej
Njoki s šparglji

Dodajte Komentar