0 0
Jagodne ploščice

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
125 g Maslo
225 g Moka
135 g Ovseni kosmiči
110 g Rjavi sladkor
½ žličke Pecilni prašek
Ščepec Sol
Jajce
160 ml Jagodna marmelada
Jagodni nadev
375 g Jagode
2 žlici Sladkor
2 žlički Koruzna moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jagodne ploščice

  • 1 ura
  • Porcije 10
  • Lahko

Sestavine

  • Jagodni nadev

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Kvadratni pekač popršite z oljem in obložite s papirjem za peko.

Zmešajte moko, ovsene kosmiče, sladkor, pecilni prašek in sol. Dodajte maslo in jajce, nato pa premešajte.

Odmerite 1 skodelico mešanice (za preliv) in jo dajte na stran. Preostalo zmes dajte v pekač in jo pritisnite na dno.

V skledi zmešajte narezane jagode, sladkor in koruzno moko.

Osnovo premažite z marmelado, nato pa razporedite jagode. Preostalo zmes z rokami zdrobite po vrhu.

Pecite 35 do 40 minut ali dokler se vrh ne obarva zlato. Pustite 10 minut, da se ohladi v pekaču.

Razrežite na kvadrate. Postrezite pri sobni temperaturi.

(Foto: Instagram/bakingwithjoshandange)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Datljev puding
Naprej
Cimetov kruh
Nazaj
Datljev puding
Naprej
Cimetov kruh

Dodajte Komentar