0 0
Jagodna lučka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

600 g Jagode
2 žlici Sladkor v prahu
2 žlici2 Jabolčni sok
240 g Jagodni jogurt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jagodna lučka

  • 10 minut + zamrzovanje
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Jagode razrežite na četrtine. Jogurt, jagode, sladkor v prahu in jabolčni sok dajte v mešalnik. Zmiksajte, da dobite gladko kašo.

Maso za sladoled vlijte v majhne kozarčke in vanje zapičite lesene palčke. Vrh pokrijte s folijo za živila ter zamrznite. 

Pred serviranjem modelčke za nekaj sekund potopite v vročo vodo, da kozarček odstopi od sladoleda. 

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančja juha s stročjim fižolom
Naprej
Mehiška juha
Nazaj
Piščančja juha s stročjim fižolom
Naprej
Mehiška juha

Dodajte Komentar