0 0
Jagode v čokoladi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
450 g Mlečna čokolada
2 žlici Rastlinska mast
500 g Jagode

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jagode v čokoladi

Za valentinovo se pocrkljajte s čokoladnimi jagodami,

  • 20 minut
  • Porcije 24
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stopite čokolado in mast ter občasno mešajte, dokler ne postane gladka.

V vršičke jagod vtaknite zobotrebce. Jagodo primemo za zobotrebec in jo pomočimo v čokoladno zmes.

Jagodo obrnite z glavo navzdol in zobotrebec zapičite v stiroporno ploščico. Počakajte, da se čokoladni premaz ohladi. Ponovite s preostalimi jagodami. Po želji jih okrasite z lešniki.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kremni poljubčki
Naprej
Malinova omaka
Nazaj
Kremni poljubčki
Naprej
Malinova omaka

Dodajte Komentar