0 0
Jabolčna solata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
600 g Mlad krompir
2 žlici Mleta zelena
1/2 Rdeča čebula
Jabolko
2 žlici Drobnjak
1 žlica Dijonska gorčica
1 žlica Olivno olje
1 žlica Rdeči vinski kis
1 žlica Majoneza
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jabolčna solata

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 25 minut
  • Porcije 6
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Krompir kuhajte v osoljeni vodi, dokler se ne zmehča, približno 10 do 14 minut, oziroma dokler ni mehak, če ga prebodete z vilicami. Odcedite in pustite, da se ohladi.

Medtem ko krompir vre, zmešajte sesekljano rdečo čebulo, zeleno, gorčico, oljčno olje, kis in majonezo ter začinite s soljo in poprom.

Ko je krompir kuhan in ohlajen, ga vmešajte v skledo ter dodajte drobnjak in jabolka ter dodatno solite in poprajte po okusu.

Postrezite pri sobni temperaturi ali pa jih do pripravljenosti za serviranje shranite v hladilniku.

(Foto: freepik.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Parmezanov čips
Naprej
Makaronova morska solata
Nazaj
Parmezanov čips
Naprej
Makaronova morska solata

Dodajte Komentar