0 0
Jabolčna pita s proseno kašo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

5 dl mleka
200 g prosene kaše
4 večja jabolka
4 žlice kokosovega sladkorja
2 jajci
1 žlička cejlonskega cimeta
1 žlica (kokosovega) olja za namastit pekač
ZA POSTREŽBO
100 g grškega jogurta cimet

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jabolčna pita s proseno kašo

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V mleku skuhamo proseno kašo. Kuhamo 15 minut in jo ohladimo.

Medtem naribamo jabolka in vanje vmešamo cimet ter kokosov sladkor. Ko je prosena kaša ohlajena, dodamo jabolka in 2 rumenjaka. Stepemo sneg in počasi vmešamo v maso.

Manjši pekač namastimo s kokosovim oljem, vlijemo maso in pečemo 40-50 minut na 190 stopinj.

Pito nekoliko ohladimo in postrežemo z žlico grškega jogurta in cimetom.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

V mleku skuhamo proseno kašo. Kuhamo 15 minut in jo ohladimo.

Medtem naribamo jabolka in vanje vmešamo cimet ter kokosov sladkor. Ko je prosena kaša ohlajena, dodamo jabolka in 2 rumenjaka. Stepemo sneg in počasi vmešamo v maso.

2
Narejeno

Peka

Manjši pekač namastimo s kokosovim oljem, vlijemo maso in pečemo 40-50 minut na 190 stopinj.
Pito nekoliko ohladimo in postrežemo z žlico grškega jogurta in cimetom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Recept za čokoladno – kokosovo potico
Naprej
Dušeno rdeče zelje s kostanjem in orehi
Nazaj
Recept za čokoladno – kokosovo potico
Naprej
Dušeno rdeče zelje s kostanjem in orehi

Dodajte Komentar