0 0
Italijanska poročna juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g Mleto goveje meso
Jajce
2 žlici Drobtine
1 žlica Parmezan
½ čajne žličke Bazilika
½ čajne žličke Čebula v prahu
5 ¾ skodelice Piščančja juha 1 skodelica = 240 ml
2 skodelici Endivja
1 skodelica Jušne testenine
⅓ skodelice Korenje sesekljano

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Italijanska poročna juha

  • 50 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V skledi zmešajte mleto govedino, jajce, drobtine, parmezan, baziliko in čebulo v prahu in oblikujte kroglice.

V velikem loncu na srednje močnem ognju segrejte juho, dokler ne zavre. Vmešajte endivjo, testenine, korenček in mesne kroglice ter ponovno zavrite.

Zmanjšajte temperaturo na srednjo in kuhajte počasi, pogosto mešajte, da se testenine ne zlepijo, dokler niso mehke, približno 10 minut.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Keksi s pečenimi penicami
Naprej
Zimska solata s pečenimi puranjimi koščki
Nazaj
Keksi s pečenimi penicami
Naprej
Zimska solata s pečenimi puranjimi koščki

Dodajte Komentar