0 0
Ingverjevi mafini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
350 g Gladka moka
2 žlički Pecilni prašek
1 žlička Soda bikarbona
1 žlička Ingver v prahu
1 žlička Mleti cimet
1/2 žličke Sol
200 ml Olje
200 g Zlati sirup
60 g Veganski jogurt
120 ml Sojino mleko
Preliv
200 g Sladkor v prahu
50 g Margarina
200 g Veganski kremni sir

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ingverjevi mafini

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 h
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

  • Preliv

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 ºC. Pladenj za mafine obložite s papirnatimi modelčki.
V veliko skledo presejte moko, pecilni prašek, sodo bikarbono, mleti ingver, cimet in sol.

V drugi skledi stepite olje, zlati sirup, jogurt in mleko, dokler se dobro ne povežejo. Zmešajte z mešanico moke, dokler ne dobite gladke mase.
Zmes razdelite med papirnate posodice, nato pa jo postavite v vročo pečico za 15 do 20 minut.

Medtem pripravite glazuro. V veliko skledo presejte sladkor v prahu, dodajte margarino in stepajte do bledega in puhastega sladkorja. Dodajte kremni sir in dobro stepajte, dokler ne postane gladek in povezan. Ohlajene kolačke okrasite s prelivom in posujte z malo mletega ingverja.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Kuhan kostanj
Naprej
Gobova juha s krompirjem in smetano
Nazaj
Kuhan kostanj
Naprej
Gobova juha s krompirjem in smetano

Dodajte Komentar