Sestavine
-
Olivno olje
-
1/2 žličke Kumina
-
1/2 žličke Gorčična semena
-
ščepec Čili
-
3 žlice Indijski oreščki
-
1× Čebula
-
1 žlička Ingver
-
2× Korenje
-
65 g Grah
-
220 g Jajčni rezanci
-
4 žlice Koruza
Navodila
Na olju popražite indijske oreščke in sesekljano čebulo. Dodajte kumino, gorčična semena in čili. Dodajte nariban ingver in pražite, da čebula postekleni.
V ponev dodajte na tenko narezano korenje, grah in koruzo ter pražite 10 minut.
Dodajte jajčne rezance in jih zalijte s 150 ml vode ter posolite. Posodo pokrijte in kuhajte, da se rezanci skuhajo, voda pa izhlapi. Med kuhanjem rezance z zelenjavo večkrat premešajte.
Indijsko skledo postrezite z rezinami limete. Dober tek!
(Foto: freepik.com)