Sestavine
-
1 žlica Olje
-
1× Čebula
-
120 g Kari pasta
-
2 l Piščančja juha
-
400 g Konzerviran paradižnik
-
400 g Sladki krompir
-
400 g Konzervirana čičerika
-
Koriander
-
Grški jogurt
Navodila
Olje segrejte na srednje močnem ognju. Dodajte čebulo in jo mešajte 5 minut. Dodajte kari pasto in mešajte še 1 minuto.
Dodajte piščančjo juho in paradižnik. Povečajte temperaturo na visoko in zavrite. Dodajte sladki krompir in zmanjšajte temperaturo na srednjo. Med občasnim mešanjem kuhajte 10 minut ali dokler se sladki krompir ne zmehča.
Dodajte čičeriko, koriander in piščančjo juho. Mešajte 2 minuti ali dokler se ne segreje. Postrezite z jogurtom.
(Foto: pexels.com)