0 0
Indijska piščančja juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olje
Čebula
120 g Kari pasta
2 l Piščančja juha
400 g Konzerviran paradižnik
400 g Sladki krompir
400 g Konzervirana čičerika
Koriander
Grški jogurt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Indijska piščančja juha

Kuhinja:
  • 30 min
  • Porcije 6
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Olje segrejte na srednje močnem ognju. Dodajte čebulo in jo mešajte 5 minut. Dodajte kari pasto in mešajte še 1 minuto.

Dodajte piščančjo juho in paradižnik. Povečajte temperaturo na visoko in zavrite. Dodajte sladki krompir in zmanjšajte temperaturo na srednjo. Med občasnim mešanjem kuhajte 10 minut ali dokler se sladki krompir ne zmehča.

Dodajte čičeriko, koriander in piščančjo juho. Mešajte 2 minuti ali dokler se ne segreje. Postrezite z jogurtom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Polnjene puranje prsi
Naprej
Vaniljev riž s sladko rabarbaro
Nazaj
Polnjene puranje prsi
Naprej
Vaniljev riž s sladko rabarbaro

Dodajte Komentar